Hallo iedereen! ☺️

Gisteren kregen we een verse lading lekker-geurende kaarsen binnen op basis van natuurlijke wax om de winterse dagen nog beter door te komen! 😌🧖🏻‍♀️🕯

 

Wist je dat sommige geuren positief kunnen bijdragen aan je gemoedstoestand? Zo kan je door middel van een bepaalde geur rust creëren of je zelfzekerder voelen!

Door de binding tussen geurmoleculen en zintuigcellen komen reacties op gang. Hierna wordt er een signaal doorgestuurd naar de hersenen, en zij geven een geur dan weer betekenis. Aan elke geur zit voor iedereen een andere betekenis. Zo kan je bij een bepaald parfum fijne gevoelens krijgen omdat je partner deze altijd draagt. Daarnaast bestaan er geuren die over het algemeen bij iedereen een zelfde soort gevoel opwekken, zoals ontspanning. Het kan je dus erg helpen, wanneer je gestresst bent, om een ontspannende geur in de vorm van een geurkaars aan te steken. Bijvoorbeeld in je woonkamer of tijdens een ontspannend badje.

Fijne dag! 😘

#letshygge
#takecareofyourself