shampoo izegem hygge haarverzorging vegan cruelty-free

Vegan & Cruelty-free shampoo in blok

Wees lief voor je haar! 💚 Heel veel shampoos bevatten sulfaten, parabenen en siliconen die je haar van buitenaf wel mooi laten ogen, maar je haar van binnenuit niet gaan verzorgen. Daarom zocht ik een alternatief voor de ‘klassieke’ shampoo en ontdekte deze 100% natuurlijke shampoobars van @lamazuna! YOU WILL LOVE IT! 😍

Deze vaste shampoo is heerlijk geparfumeerd met May Chang en handgemaakt in Zuid-Frankrijk met uitsluitend natuurlijk ingredienten. Je zal versteld staan hoe deze shampoo je haar reinigt en het langer schoon houdt. 100% natuurlijk en vegan, gaat net zo lang mee als twee flessen shampoo. ⁣
Gebruik: je wrijft simpelweg een paar keer over je haar en er ontstaat direct een rijk schuim. Masseer de shampoo goed in je haren en uitspoelen als bij een gewone shampoo. Je shopt ze al voor 9,90 EUR! ⁣

Meer info & tips vind je via de instagram-pagina of op facebook!

ENJOY A HAPPY & ‘HAIRFRESH’ MONDAY! 😉