ontharing met suiker

ontharing met suiker oksels: GEEN IRRITATIE of ROODHEID!

Ben je de rode irritatie na het scheren, waxen of harsen helemaal beu? Of blijf je klungelen met harsstrips of ontharingscreme? Stap dan uit je comfortzone en laat je voor de eerste keer ontharen met suiker! In het begin kan dit spannend zijn, maar zodra je de deur van Hygge Care opent zal de spanning snel wegvloeien.

Eerste ervaring met suikerontharing van Emma

“Vandaag de eerste ervaring gehad met de suikerwax en meteen ook met Lindsey 🙂 wat een super lieve en straffe madam! Met een klein hartje toegekomen maar direct dan ook een nieuwe afspraak vastgelegd! Zeker een aanrader!!”

Maak een afspraak voor je eerste suikerontharing!

Wil je meer weten over de eerste keer ontharen met suiker? Neem dan contact op. Ik help je graag met de voorbereidingen op je eerste keer ontharing met suiker. Ook voor advies en meer informatie over de werkwijze, de verschillende ontharingsbehandelingen of het maken van een afspraak kun je me contacteren! Stap jij over je angst heen en zien we je snel voor een eerste ontharing met suiker?

Tot binnenkort!
Let’s hygge,
Lindsey

PS: bezoek onze instagram of facebook-pagina voor meer advies en tips over ontharing met suiker!