browshaping wenkbrauwen hygge izegemGisteren ging ik langs bij @browwaxcompany voor een dagje vol ‘brows on fleek’! Ik keek er alvast al een paar weken naar uit! Let’s shape those brows!

‘Browshaping’ is eigenlijk het volledig in vorm brengen van de natuurlijke wenkbrauw. Samen bespreken we wat JIJ graag wil en vooral NIET wil. Daarna gaan we de wenkbrauw meten en de vorm netjes uittekenen volgens je gezicht. Een rond gezicht heeft namelijk een andere wenkbrauwvorm nodig dan een ovale gezichtsvorm! Daarna trimmen en waxen we alles mooi strak en werken we af met de pincet. Je zal versteld staan van hoe jouw natuurlijke wenkbrauw er zo strak en netjes kan uitzien! Zonder meer! We laten gewoon jouw naturelle look en ogen nog meer spreken! 😘

Voor een ‘New Look’ betaal je 45 EUR. Na max 4 weken kom je best terug voor een ‘Touch Up’ voor 30 EUR.

Binnenkort krijg je nog meer voor en na’s te zien op de instagramstory en via facebook!

Liefs,
Lindsey