ontharing suikerontharing wax waxen bikini full wax izegem

Sugarwax breekt de haartjes niet af

Het grootste probleem met de traditionele hars is het snel teruggroeien van grote hoeveelheden haar, doordat de haren snel afbreken (tot 30% van de haartjes breken af aan de basis, waardoor er stoppels achterblijven). Dit komt door de samenstelling van de traditionele hars en doordat de haren in de tegenovergestelde richting worden verwijderd. ⁣

De homogene suikerpasta heeft een aangename lichaamstemperatuur, sluit volledig rond de haarschacht en dringt gedeeltelijk de haarfollikel binnen. Het haartje blijft ook soepel en wordt verwijderd in de juiste natuurlijke groeirichting zodat de haartjes niet afbreken. op die manier kan het haarfollikelkanaal niet beschadigd worden en veroorzaakt het geen negatieve veranderingen in de matrix van het haartje. Je voelt daarom ook weinig pijn!

Alle prijzen voor suikerontharing kan je ook hier terugvinden.

Volg ons op instagram voor de laatste nieuwtjes!

Liefs,
Lindsey