Hallo lezers,

Al een tijdje ben ik op zoek naar een alternatief voor de gewone gezichtsreiniger

zeep gezicht vegan natuurlijk

Hygge Care vegan gezichtsreiniger in blok (normale huid)

van de parfumerie of dure gelaatsverzorgingsmerken. Ik gebruikte ze zelf al een lange tijd en zag wel resultaten maar wist ergens vanbinnen dat het ook anders kon. Dat je ook op een ‘andere’ manier goed voor je huid kan zorgen om zo op latere leeftijd de tekenen van veroudering tegen te gaan. Daarom besloot ik verschillende natuurlijke reinigers uit te testen. Een paar maanden en een paar tests later kwam ik bij deze handgemaakte en vegan solide gezichtsreiniger terecht in blok. Hij bestaat voor verschillende huidtypes en voelt super aangenaam aan! Bovendien hebben ze een leuke vorm, zoals deze wolkjes op de foto, en voelen ze echt aangenaam en drogen niet uit!

zeep vegan gezicht verzorging Lamazuna

Hygge Care vegan gezichtsreiniger in blok – normale huid

LAMAZUNA
Het begon allemaal in 2010 toen de oprichtster van Lamazuna haar wegwerp wattenschijfjes inruilde voor zelfgemaakte herbruikbare. Ze begon er een bedrijfje mee en beetje bij beetje werd het gamma verder uitgebreid tot het huidige assortiment bestaande uit verschillende herbruikbare alternatieven voor alledaagse wegwerpproducten én shampoobars met biologische ingrediënten. Exact wat je nodig hebt voor een zero-waste levensstijl!
De ingrediënten zijn gecertificeerd biologisch en van natuurlijke oorsprong en dus veel beter en draaglijker voor je huid!

Hoe gebruiken?
De solide gezichtsreiniger breng je aan op een nat gezicht om een fijne, cremige mousse te verkrijgen. Deze mousse kan je zachtjes masseren over het gezicht en afspoelen. De gezichtsreiniger reinigt en verfrist de huid. U kunt het zowel ‘s morgens als ‘s avonds gebruiken.

De producten zijn vegan, dat wil zeggen volledig van natuurlijke oorsprong en niet getest op dieren of cruelty-free, en worden verpakt in een kartonnen doosje.

Alle verzorgingsproducten bij Hygge Care kan je ook hier terugvinden.

Tot binnenkort!
Let’s hygge,
Lindsey