Goeiemorgen toppers! 🍓⁣

ontharing suiker izegem waxen wax ontharen

Langer haarvrij met suikerontharing!

We vliegen er weer in! Hopelijk hebben jullie genoten van een deugddoend en zonnig paasweekend! 😉⁣ ⁣

Toch is het verleidelijk met zo’n temperaturen om je haartjes zelf te waxen of te scheren thuis want ja, je wil zo graag dat nieuwe kleedje aan maar je weet dat dit maar een tijdelijke oplossing is en dat je gegarandeerd in uitslag zal staan en je je benen de volgende dagen zal openkrabben van de jeuk van de haartjes die afgebroken zijn en gaan ingroeien of zelfs een pijnlijke blauwe plek getrokken hebt.. Wax overal op de vloer!🤓 En een wijntje (of 2) erbij zal het probleem niet oplossen.. 😛⁣ ⁣

OF je kiest voor suikerontharing en je weet dat je tot 3 weken haarvrij zal zijn (zelfs je bikinilijn en full wax!), geen jeuk of wondjes zal hebben en dat de haartjes op termijn veel fijner of bijna niet meer terugkeren. Mijn keuze, en ondertussen die van heel veel vrouwen en mannen trouwens, is snel gemaakt! 😉 ⁣

Volg ons op instagram en facebook voor meer tips & tricks!

Let’s hygge,
Lindsey