hygge care ontharen izegem suikerontharing sugarwax wax schoonheidsinstituutZelfzorg is zo belangrijk.. niet alleen fysiek, maar ook mentaal! De boog kan niet altijd gespannen zijn, je kan niet altijd overal aanwezig zijn of bij betrokken zijn. Je eigen mentale balans moet je goed bewaken. Ik ondervond het een paar jaar geleden zelf aan de levende lijve. Daarom.. Doe vooral wat je graag doet, waar je voldoening uithaalt! Niet omdat iemand anders het van je verlangt of omdat je MOET. Toen ikzelf met mijn zaak startte wist ik totaal nog niet goed waar ik naartoe ging, maar de laatste maanden valt alles meer en meer in mekaar. Ik haal er vooral voldoening en energie uit om jullie een goed gevoel te geven en eventjes niet te denken aan de beslommeringen van het leven of negatieve gedachten. Positive thinking, denken aan de toekomst, dat is belangrijk! GO FOR IT!!

Geniet van jullie zondagavond en proost op een positief begin van de week!

Let’s hygge,
Lindsey

 

PS: bezoek onze instagram of facebook-pagina voor meer advies en tips over hoe jij beter voor jezelf kan zorgen!