schoonheidssalon izegem mindfulness lezen suikerontharingHi volgers,

Zoals sommigen van jullie al weten (of misschien nog niet ūüėä) is de naam ‘Hygge Care’ niet zo maar gekozen. ‘Hygge’ komt van het Scandinavische ‘bewust genieten van de kleine dingen’ en dit omvat alles waarom ik doe wat ik doe! In april lieten we ons inspireren in Kopenhagen, de hoofdstad van de ‘hygge’. Scandinavi√ęrs zijn echte pro’s in simpel en bewust leven. Iets waar we vandaag de dag zo weinig bij stil staan: genieten van een goed boek of tijdschrift of echt intens proeven van een een lekkere cappuccino. We willen altijd maar meer..

Ons bezoekje gaf ons een overdosis aan nieuwe idee√ęn en en nieuwe inzichten die we graag met jullie willen delen in de toekomst!

Tot binnenkort en fijne avond! ‚̧ԳŹ

PS: volg de instagram of facebook-pagina voor meer advies en tips over de hygge-lifestyle!