suikerontharing hygge izegem ardooie

Suikerontharing Hygge Care Izegem

Hallo lieverds!

Ik heb al een tijdje niet kunnen bloggen, maar het is ook heel druk geweest! ūüôā dus daarom mijn nieuw berichtje!
Want druk betekent veel werk en betekent veel (nieuwe) klanten, dus.. ik wou jullie even BEDANKEN om telkens opnieuw tot bij mij te komen voor jullie ME-TIME moment! Ik vind het alvast een hele eer dat ik er mag deel van uitmaken! ūüėČ Het is dankzij jullie dat we zo gegroeid zijn de laatste maanden! Dankzij jullie steun, begrip en aanmoedigingen! Daarom een welgemeende DANKJEWEL!

Ik wens jullie een heel fijn weekend (of vakantie) toe en hopelijk tot binnenkort!
PS: wij gaan er eventjes tussenuit van maandag 9/9 tem maandag 22/9. Ik sta terug paraat voor jullie vanaf dinsdag 23/9!

 

Let’s hygge,
Lindsey

PS: Volg ons op instagram of facebook voor meer advies over suikerontharing!
Wil jij ontharing met suiker wel eens proberen? Klik dan HIER voor online boeking!