Suikerontharing in Izegem

Suikerontharing in Izegem

Hoi sugarbabes!

Suikerontharing in Izegem

Suikerontharing in Izegem

Wisten jullie dat..

Je eerste Full Wax is een beetje zoals die andere “eerste keer”. Je weet niet goed waar je aan begint, je bent super nerveus, én het is gevoelig. In een wax bar hebben we echt al alles gezien in alle vormen en maten. Met veel en met weinig begroeiing. Een professionele schoonheidsspecialiste kijkt nergens van op. Ben je onzeker? Zeg dat dan gewoon. Achteraf zal je zien dat het nergens voor nodig was.

Ga je vooral niet scheren vlak voor een Full Wax. De ideale lengte voor een eerste behandeling is 5 mm of (veel) langer. Dit wil zeggen dat je je minimum 10 dagen voor de behandeling niet mag scheren. Dus ook hier geen schaamte. Hoe langer hoe liever.

Je eerste Full Wax (na scheren) duurt ongeveer 30 minuten en vanaf de tweede keer gemiddeld 20 minuten! Full Wax is echt niet raar en is ondertussen dagelijkse kost in het salon! En met suikerontharing is het veel minder pijnlijk en blijfven de haartjes langer weg dan met klassieke wax, hars of scheren. Mocht je nog twijfelen, weet dan dat al heel veel vrouwen en ook jonge dames je al voor waren! 😉

Klik hier om te zien of er nog een passend plaatsje vrij is voor jou!

Volg ons op instagram of facebook voor meer info over suikerontharing.

Deel gerust dit berichtje als je het interessant vond!

Veel liefs en hopelijk tot binnenkort!
Lindsey