Hallo lezers van de Hygge Care-blog! 

suikerontharing in Izegem

suikerontharing: VOOR-TIJDENS-NA

We zijn terug volledig operationeel na een heel druk wax-seizoen en een deugddoende vakantie in het zonovergoten ItaliË!
Ik ben zo blij dat ik de afgelopen maanden zoveel nieuwe klanten heb mogen verwelkomen hier in mijn gezellig salonnetje!
Nogmaals een hele grote dankjewel!!!

Zoals jullie waarschijnlijk in mijn enthousiasme al gehoord hebben (of nog niet), zal ik me vanaf nu enkel en alleen nog toespitsen op suikerontharing!
In de afgelopen 3 jaar, heb ik al zoveel vrouwen en mannen kunnen helpen met (hardnekkige) haargroei en het maakt me zo blij om jullie telkens opnieuw te zien groeien in zelfvertrouwen!

Voor de zomer deed ik ook nog andere behandelingen, maar tijdens het verlof heb ik vooral eens goed nagedacht over het afgelopen jaar en de knoop eindelijk doorgehakt.
Je kan ook maar in 1 iets echt goed zijn en graag doen! Het was toch met een bang hartje, maar ik vertrouw op mezelf dat het allemaal goed komt 🙂 Het leven is te kort om altijd maar te piekeren!

Daarom heb ik ook wat wijzigingen gedaan in de agenda.
Sinds april dit jaar kunnen jullie ook online boeken en omdat er steeds meer vraag was naar openingsuren ‘s avonds, kan je vanaf nu ook op woensdag en vrijdag een afspraak maken tot 20u! Dat maakt het voor jullie ook gemakkelijker om opvang te vinden voor kindjes enz.. 🙂

Vergeet niet dat de herfst en winter het perfecte seizoen zijn om te starten met suikerontharing!
Doordat we de haarwortel maandelijks gaan wegnemen, raakt hij uitgeput en worden de haartjes steeds dunner en komen ze aanzienlijk minder terug.

 

Klik hier om te zien of er nog een passend plaatsje vrij is voor jou!

PS: Volg ons op instagram of facebook voor meer info

over suikerontharing.

 

Veel liefs en hopelijk tot binnenkort!
Lindsey