Lindsey,
het gezicht achter Hygge Care

Lieve lezer, mag ik me even voorstellen? Ik ben Lindsey, 30 jaar, getrouwd en beagle-mama van onze Beau! Sinds jaren ben ik bezig met uiterlijke en innerlijke gezondheid. Wat begon als hobby is nu uitgegroeid tot een passie die ik graag wil delen. Onze liefde voor de Scandinavische levensstijl ‘hygge’ creëerde de perfecte basis voor iets nieuws en zo waagde ik de sprong. Vanuit die filosofie startte ik begin 2017 mijn eigen instituut Hygge Care in Izegem. Ik spits me hoofdzakelijk toe op suikerontharing, want deze zachte en effectieve manier van ontharen heeft echt mijn leven veranderd en dat van jullie zeker ook!

Hygge is Deens voor ‘gezelligheid’ en dat is precies waar het hier om draait. In een wereld die supersnel gaat en waarin je voortdurend in de weer bent, is het belangrijk om bewust tijd te nemen voor jezelf. En dat is precies waar Hygge Care voor staat.

De bewuste keuze voor natuurlijke producten en diensten zorgen voor dat tikkeltje meer. Ze bieden de perfecte balans tussen lichaam en geest. Ik hoop u dan ook binnenkort te mogen ontvangen voor een zalig ME-TIME moment.

It’s all about you !
Wishing you lots of hygge,
Lindsey